Препарати від псоріазу: що потрібно знати під час вибору

Псоріаз – неінфекційне хронічне захворювання шкірних покривів, яке проявляється у вигляді червоних плям, що лущаться, зі сріблястими лусочками, що провокують сильний свербіж. Досі невідомі справжні причини хвороби. Але одним із чинників називають спадковість. На нього припадає 40% усіх випадків. Також захворювання може виникнути на тлі перенесеного стресу чи зниження імунітету. 

Тому схема лікування та ліки від псоріазу, які можна купити через інтернет в аптечній мережі «Бажаємо здоров'я», призначаються індивідуально. Фармацевти аптеки – кваліфіковані спеціалісти, які допоможуть з вибором ефективних препаратів. Замовлення можна зробити за телефоном або на сайті, а потім вибрати зручний спосіб доставки.



Якими препаратами лікують захворювання

Псоріаз – багатофакторна патологія, для лікування якої немає єдиного універсального засобу, тому що кожен окремо взятий організм поводиться по-різному. 

Сучасна медицина використовує два види засобів: негормональні та глюкокортикостероїди (ГКС):

  1. Негормональні препарати вирізняються стійким результатом застосування, адже зміцнюють імунну систему, стимулюють відновлювальні процеси та нормалізують стан шкірних покривів. На відміну від кортикостероїдів мають менше протипоказань, але, щоб підтримати ремісію, вимагають прийому протягом усього життя.
  2. Глюкокортикостероїди, які належать до кортикостероїдів і виробляються корою надниркових залоз, контролюють розподіл та диференціацію клітин епідермісу, що дуже важливо в лікуванні псоріазу. Адже для нього характерний активний поділ клітин, що майже в 10 разів перевищує норму та призводить до сильного лущення та утворення бляшок. 

До складу протипсоріатичних засобів входять синтетичні кортикостероїди, що одночасно мають протизапальну дію. Вони дають високий ефект застосування, який зберігається під час прийому. Після відміни симптоми захворювання повертаються. Приймати постійно такі засоби не рекомендується через виникнення дисфункції кори надниркових залоз та вироблення власних гормонів. Тому найчастіше вони призначаються при тяжких стадіях псоріазу, коли бляшками покрито понад 70% тіла. Лікування починається із зовнішніх засобів (кремів та мазей), а потім за потреби доповнюють системними препаратами.

Через те, що псоріаз впливає на функції внутрішніх органів (печінка, нирки, серце), як додаткові ліки призначають:

  • гепатопротектори;
  • цитостатичні засоби;
  • дезінтоксикаційні;
  • антигістамінні;
  • заспокійливі;
  • імуномодулюючі засоби.

У разі настання рецидивів можуть використовуватись противірусні, протигрибкові та антибактеріальні препарати. Псоріаз вимагає постійного контролю не тільки за його перебігом, але і способом життя, в якому є багато факторів, що провокують пробудження хвороби: стрес, вживання алкоголю, куріння, перемерзання, вплив УФ-променів, інфекції, дефіцит вітаміну D.

Комментарии пользователей: "Препарати від псоріазу: що потрібно знати під час вибору"



Если вам есть что сказать об этом заведении, вы можете оставить отзыв в системе комментариев. Пожалуйста, оставляйте только обоснованные отзывы, чтобы другие посетители, которым на данный момент интересна информация про компанию , смогли увидеть конструктивные мнения.

Чтобы прокомментировать , регистрация не нужна. Напишите свое имя, имейл (по желанию) и сам текст отзыва. Напоминаем, что отзывы по компании , которые будут необоснованными, с использованием нецензурной лексики и т.д. могут быть удалены модератором портала без уведомления автора.



Добавить комментарий ↑ в начало


Медицина: статьи и советы

Самые популярные аптеки Киева

Сегодня в Киеве успешно уживается более 800 различных аптек под разными торговыми марками; 45% из них включают в себя сеть аптек. Аптеки Кие...

Как выбрать массажер для ног?

Найти действительно качественный прибор, который будет не просто вибрировать по ступням или делать ванночки вашим ногам, но и прорабатывать ...

Чем спасаться при геморрое: правильный подход

Наиболее распространенное в проктологии заболевание – геморрой, характеризующийся увеличением геморроидальных узлов....

Вся правда про холестерин

Его считают главным врагом для сосудов, сердца и печени. Всю правду про холестерин: так ли он опасен и самые распространенные мифы о нем рас...

Медицина на Link.ua:

Стоматологическая клиника "Дент Студия"

Более 10 лет стоматология "ДентСтудия" работает для всех и каждого, предлагая достаточно обширный спектр услуг. Предлагаем свои услуги в области лечения зубо...

Клиника "Аюрведа 192"

В Центре Аюрведы и ПанчаКармы можно получить консультации врача Аюрведы и пройти аюрведические процедуры, в том числе курс очищения и омоложения организма на кл...

Ветеринарная клиника "Мален-Вет"

Ветеринарная клиника "Мален-Вет" основана в 2007 году. Врачи нашей клиники всегда окажут квалифицированную помощь Вашим домашним питомцам. Наша клиника посто...