Вчимося накопичувати гроші легко: поради від MasterCard

Багато хто не вміє накопичувати кошти. Іноді ми піддаємося імпульсивним бажанням і здійснюємо необдумані покупки, що, своєю чергою, не дозволяє накопичити навіть невелику суму грошей. Фінансові експерти стверджують, що сучасні електронні інструменти допомагають швидко та ефективно накопичувати фінанси, тим самим привчаючи себе до так званої грошової грамотності. Сьогодні фахівці Mastercard підготували список цінних порад, які допоможуть навчитися збирати гроші, навіть якщо вам здається, що відкладати неможливо.



Топ порад: як накопичувати гроші

  1. Завести депозитний рахунок із можливістю поповнення з картки. Надзвичайно зручний інструмент накопичення, за допомогою якого можна накопичити значну суму коштів навіть не приділяючи цьому особливої уваги. Сучасні банки пропонують масу таких депозитних рахунків, які працюють за принципом автоматичної скарбнички. Ви можете під'єднати до своєї картки Mastercard послугу округлення, коли кожен раз решта від операції зараховуватиметься на скарбничку. Є функція налаштування щомісячних або щотижневих платежів на фіксовану суму, які автоматично зараховуватимуться на вашу скарбничку з картки Mastercard. За відгуками людей, які вже встигли випробувати послугу на собі, цей нехитрий інструмент дозволяє накопичити достатні суми грошей, навіть не замислюючись про проведення будь-яких переказів.
  2. Користуватись електронними картковими рахунками, а не фізичними скарбничками. Річ у тому, що коли ми бачимо гроші наживо, носимо їх у гаманці, спокуса витратити зайву сотню дуже велика. А ось гроші на банківській картці ми можемо витратити не завжди, адже не в кожній точці є платіжні термінали або банкомат. Тому фінансові фахівці рекомендують знімати з карти тільки ту готівку, яку плануєте витратити, решту краще залишити на електронному рахунку Mastercard. Це дозволить робити менше імпульсних необдуманих покупок, а отже, економити гроші.
  3. Відкладати суму від надходжень. Фінансові фахівці рекомендують відкладати не менше 10% власного доходу на спеціальні рахунки, які передбачають нарахування відсотків як на депозитному рахунку. Привчіть себе відкладати хоч невеликий відсоток від власного доходу на електронний депозит, що зручно робити з банківської картки Mastercard миттєво, користуючись онлайн-банкінг.

Комментарии пользователей: "Вчимося накопичувати гроші легко: поради від MasterCard"



Если вам есть что сказать об этом заведении, вы можете оставить отзыв в системе комментариев. Пожалуйста, оставляйте только обоснованные отзывы, чтобы другие посетители, которым на данный момент интересна информация про компанию , смогли увидеть конструктивные мнения.

Чтобы прокомментировать , регистрация не нужна. Напишите свое имя, имейл (по желанию) и сам текст отзыва. Напоминаем, что отзывы по компании , которые будут необоснованными, с использованием нецензурной лексики и т.д. могут быть удалены модератором портала без уведомления автора.



Добавить комментарий ↑ в начало


Банки: статьи и советы

Где взять деньги во время кризиса?

С развитием финансового кризиса заработная плата многих украинцев постепенно становится все призрачнее, так же подточены и «нетрудовые дохо...

Причины для торговли BTC LTC

По мере того как мы углубляемся в эпоху цифровых валют, рынок продолжает предоставлять многочисленные торговые возможности как для опытных, ...

Займ без паспорта в Украине: полезная информация для клиентов микрофинансовых организаций

Покупать что-то в кредит или отправляться на отдых, взяв в долг деньги, – достаточно распространенная ситуация. Причин, почему люди решают в...

Особенности хранения средств в иностранной валюте

Сохраненные деньги — это отличный инструмент сбережения денег, так как с помощью определенной суммы можно банально заработать пассивный дохо...

Банки на Link.ua: