Працевлаштування

Як прорахувати шанси на отримання ділової візи
Попри повномасштабну війну, що накрила Україну з початку 2022 року, частина бізнесу змогла оговтатись та далі ефективно працювати в тилу, сплачуючи податки та допомагати волонтерським зборам.
Как создать рабочую обстановку дома
Реалии последних лет все чаще заставляют обращать внимание на удаленные варианты трудовой деятельности. Работа в домашней обстановке предполагает как преимущества
Особливості професії юриста
Юрист – це фахівець у галузі права. Він знає закони та правові норми, вміє їх використовувати та здатний навчати їх основам інших. Це експерт у галузі юриспруденції, який може обіймати будь-яку правову посаду від адвоката до судді.
Срочно нужны деньги? Популярные варианты трудоустройства
Непростая ситуация сложилась на рынке труда Украины, требования работодателей подчас завышены, но если срочно нужны деньги, то всегда можно быстро найти работу, которая...
Переваги бути фріланс перекладачем
Сучасний глобалізований світ дозволяє кваліфікованій людині мати багато варіантів працевлаштування. Втім, перекладач-фрілансер, як і будь-який інший вільнонайманий працівник, має чітко розуміти, що самостійна робота вдома...
Транскрибування відео українською, що потрібно врахувати?
У час пандемії коронавірусу особливо актуальною стала віддалена робота. І одним з хороших способів заробітку з дому є транскрибування аудіо і відео контенту і перетворення його у текстовий документ.
Как найти работу с частичной занятостью в Киеве?
Современные компании предлагают разные виды занятости - полную, частичную, стажировку и волонтерство. Выбор зависит от того, сколько времени вы готовы выделять на работу.
Как правильно выбрать профессию
Перед проблемой выбора профессии, которая поможет заработать не только на кусок хлеба, но и на красную икру по выходным и праздникам оказываются не только школьники. Множество столичных и всеукраинских вузов готовят тысячи специалистов, из которых только десятки идут работать по специальности.
Азы поиска работы с помощью Интернет
Согласно исследований, количество пользователей интернета стремительно растет. Соответственно, растет и количество соискателей, которые при поиске новой работы используют сеть как дополнительный источник вакансий.