Інтернет магазин взуття New Balance — брендові вироби з гарантією якості

Інтернет магазин взуття New Balance — великий вибір на будь-який сезон

Так склалось історично, що New Balance є одним зі світових лідерів по проектуванню та виготовленню технологічного спортивного одягу, адже компанія докладає значних зусиль, щоб завойовувати довіру клієнтів із початку свого існування до сьогодні.

Бренд створений ще на початку минулого століття, а його назва з'явилася з першого проривного винаходу Вільяма Райлі — він збагнув, що куряча лапка має цікаву будову, і переніс це спостереження на конструкцію супінатора.

П’ята з трьома точками опори забезпечувала новий рівень стабільності стопі, а технологія стала основною для фірми на десятки років, і користувалася великим попитом серед людей активних професій.

У 50-ті бренд отримав визнання як посеред професійних спортсменів, так і любителів активного способу життя. Завдяки широкому представництву спортсменів у різних дисциплінах New Balance став експортувати продукцію по світу, а окремі тріумфи, як переможний фініш Бостонського марафону у моделі M320 породили культ навколо фірмової продукції.

Сьогодні головною категорією ассортименту для бренду звісно залишаються кросівки. Для українського покупця представлений офіційний інтернет магазин взуття, одягу та аксесуарів, який ви зможете знайти, скориставшись пошуковою системою.



Крім того у великих містах представлені монобрендові магазини, які можна буде відвідати у разі відсутності карантинних обмежень.

Із цікавих новинок варто відзначити NB 327. Ця модель є ідейною спадщиною дизайну 70-х, яка містить у собі усі новітні технології для забезпечення вашого комфорту у будь якій ситуації, та має унікальні дизайнерські риси.

Якщо ви ще не встигли оновити свій гардероб на зимовий сезон, радимо ознайомитись з новими надходженнями в даній категорії, особливо з 701-ю серією.

Утеплені штучним хутром та виготовлені з натуральної шкіри вони стануть відмінним доповненням у мокру погоду та навіть при значній мінусовій температурі.

Магазин проводить регулярні сезонні розпродажі до 50% дисконту від початкової вартості. Це прекрасна можливість придбати високоякісні брендові вироби по привабливим цінам. Компанію відмічають, як одного з найсумлінніших виробників по рівню якості товарів.

Незважаючи на середній цінник, таке взуття може прослужити довгий термін не втрачаючи своїх початкових якостей та зовнішнього вигляду. Ми рекомендуємо купувати фірмову продукцію лише у офіційних представників.

Комментарии пользователей: "Інтернет магазин взуття New Balance — брендові вироби з гарантією якості "



Если вам есть что сказать об этом заведении, вы можете оставить отзыв в системе комментариев. Пожалуйста, оставляйте только обоснованные отзывы, чтобы другие посетители, которым на данный момент интересна информация про компанию , смогли увидеть конструктивные мнения.

Чтобы прокомментировать , регистрация не нужна. Напишите свое имя, имейл (по желанию) и сам текст отзыва. Напоминаем, что отзывы по компании , которые будут необоснованными, с использованием нецензурной лексики и т.д. могут быть удалены модератором портала без уведомления автора.



Добавить комментарий ↑ в начало


Магазины: статьи и советы

Брендовая мужская спортивная обувь

Спортивная обувь является неотъемлемой частью гардероба среди большого количества потребителей в силу своей универсальности вне зависимости ...

Настольные электроплитки: как выбрать вариант на дачу.

В разгаре дачный сезон и многие озадачиваются вопросом, как экономно решить проблему с приготовлением пищи во время выходных на свежем возду...

Доставка одежды с 6PM

Одежда в Украине достаточно дорогая. Но есть вариант заказать недорого настоящие брендовые вещи. Что представляет собой площадка 6PM. Это ог...

Лапочка-шапочка: выбираем зимний убор

Шапку носить в холода просто необходимо: так сохраняется тепло для сосудов и волосяных луковиц. Хотя большинство девушек интересует исключит...

Магазины на Link.ua:

Крупнейший секс-шоп Украины SEX-SHOP.UA

Нет ничего удивительного, что интим товары из секс шопа пользуются в наши дни большой популярностью. К сожалению, с годами чувства притупляются, и хочется че...

Магазин красок IVC "Лаборатория цвета"

Первый эксклюзивный склад-магазин Итальянских красок IVC в Киеве - является представительством концерна "IVC color company" и "DI DONATO S.P.A." в Украине, а ...

Интернет-магазин книг "GRENKA.UA"

GRENKA.ua – самый старательный интернет магазин книг в Украине. Мы начали не первыми, но быстро идем вверх и стараемся покорить своим сервисом и очарованием ка...