Курси англійської мови за кордоном в Киеве (Продам)

Курси англійської мови за кордоном в Киеве

Пориньте у захоплюючий світ англійської мови, вивчаючи за кордоном! У вас є унікальна можливість розширити свої мовні навички та поринути в англомовне середовище, де зможете застосовувати свої знання на практиці та спілкуватися з носіями мови.

https://cac-edu.com.ua/languages/english

Що ми пропонуємо:
1. Відомі та акредитовані мовні школи у найпривабливіших країнах для вивчення англійської, включаючи Великобританію, США, Канаду, Австралію, Нову Зеландію, Сінгапур, Ірландію, Мальту та Кіпр.
2. Різноманітні інтенсивні програми навчання англійської мови, які підійдуть як для початківців, так і для просунутих учнів.
3. Досвідчені та кваліфіковані викладачі, які допоможуть покращити вашу граматику, розмовні навички, аудіювання, лист та читання.
4. Модерні навчальні матеріали, технології та інтерактивні методики навчання, щоб зробити процес вивчення ефективним та захоплюючим.
5. Можливості для практики мови поза учбовим класом, включаючи спілкування з місцевими жителями, участь у культурних заходах та екскурсіях.
6. Підтримка в організації проживання у студентських гуртожитках або в гостьових сім'ях, щоб ви могли поринути у місцеву культуру та повсякденне життя.

Не пропустіть можливість покращити свою англійську мову, розширити кругозір і отримати незабутній досвід життя за кордоном.

Контактная информация:

Контактное лицо: Юлія Гончар
Телефон: 0687050570
Объявление "Курси англійської мови за кордоном в Киеве" вы можете найти в следующих разделах:

Дата размещения объявления: 30.05.2023, #255887
Ресторан "Одесский бульвар"

Одесский Бульвар - ресторан авторской кухни, банкетный зал до 100 чел. Летняя площадка. - Выездное ресторанное обслуживание - Доставка ...

Школа иностранных языков "European Way"

European Way - школа, где изучаются абсолютно все европейские языки. 90% процентов наших учеников рекомендуют нас своим друзьям. 60% наши...

Учебный центр "Курсор"

Учебный Центр Курсор - для тех, кто хочет получить максимальное количество знаний в кратчайшие сроки. Все программы курсов разработаны с ...

Банный комплекс "На Толстого"

Банный комплекс "На Толстого" состоит из двух бань: Хаммам и Русская баня (только открылась). Заказать можно весь комплекс, либо отдельн...

Полезно знать

Альтернативні джерела тепла для батарей опалення
Хочете заощадити на опаленні та зробити свій внесок у збереження планети? Ця стаття розкриє революційні альтернативні джерела тепла для ваших батарей опалення, які допоможуть зекономити енергію та гроші.
Какие блюда готовят с добавлением водки: обзор самых популярных рецептов
Не все знают, что на основе водки можно готовить не только коктейли — этот алкогольный напиток входит в состав некоторых блюд, смягчая их текстуру и делая вкус интереснее
Займ без паспорта в Украине: полезная информация для клиентов микрофинансовых организаций
Покупать что-то в кредит или отправляться на отдых, взяв в долг деньги, – достаточно распространенная ситуация. Причин, почему люди решают взять деньги в долг, на самом деле много. Одно из