Пекарня-кафе "CHEESE BAKERY" во Львове

Тісто для всієї нашої випічки ферментується 12 годин перед листкуванням маслом.
А круасан взагалі проходить ферментацію в 24 години!
Для чого це все? Для незабутнього смаку! Після такого ферментування круасан набуває неперевершеного смаку, він більш насичений, соковитий та ароматний.

CHEESE BAKERY, контактная информация

Телефон:
(063) 9387005

Адрес:
Галицька, 1; Шевченка, 120
Сайт:
cheesebakery.com.ua


Комментарии пользователей: Пекарня-кафе "CHEESE BAKERY"

ip: 95.158.38.#
Отзыв оставил: Степан
16 января 2023 19:40 #

чудові круасани

  • -1

Добавить комментарий ↑ в начало




Львовская область