Щодня в Києві затримують близько 30 п'яних водіїв

В столиці України співробітники ДАІ щодня затримують в середньому 30 водіїв, що сідають за кермо транспорту на підпитку. А з початку року Державтоінспекція Києва задокументувала більш як 2500 таких фактів. На жаль, не всі автомобілісти розуміють небезпеку наслідків через вживання алкоголю за кермом.

Та з підвищенням санкцій українські суди все частіше приймають до таких водіїв більш жорсткі міри покарання. Водіям вже неодноразово нагадували, що нове законодавство, окрім штрафів, передбачає такі види стягнень як адміністративний арешт, громадські роботи, а також оплатне вилучення транспортного засобу. І такі санкції не зостаються звичайними "страшилками", а все частіше приймаються у реальному житті.

Як повідомили у відділі зв`язків з громадськістю УДАІ Києва, 27-річний Володимир Є. протягом року спілкувався з представниками Державтоінспекції тричі, і всі три рази його зупиняли за підозрою керування автомобілем у нетверезому стані. У лютому 2008 року, коли його "спіймали на гарячому" перший раз, суд позбавив його права керування на один рік.

Але незважаючи на це, ще двічі упродовж року, співробітники ДАІ затримували молодика за керування автомобілем без документів та у нетверезому стані. Мабуть це і стало останньою краплею для Дніпровського суду Києва, який 5 березня виніс постанову – накласти адміністративне стягнення у вигляді позбавлення права керування всіма видами транспортних засобів строком на десять років з оплатним вилученням транспортного засобу.
Джерело
Кияни

Новость добавлена: 26.03.2009
Метки: Киев, здоровье, вождение, транспорт



Комментарии пользователей: "Щодня в Києві затримують близько 30 п'яних водіїв"



Если вам есть что сказать об этом заведении, вы можете оставить отзыв в системе комментариев. Пожалуйста, оставляйте только обоснованные отзывы, чтобы другие посетители, которым на данный момент интересна информация про компанию , смогли увидеть конструктивные мнения.

Чтобы прокомментировать , регистрация не нужна. Напишите свое имя, имейл (по желанию) и сам текст отзыва. Напоминаем, что отзывы по компании , которые будут необоснованными, с использованием нецензурной лексики и т.д. могут быть удалены модератором портала без уведомления автора.



Добавить комментарий ↑ в начало