Антін Мухарський відвідав воїнів АТО в реабілітаційному центрі NEXT STEP UKRAINE

Днями до воїнів АТО, які проходять курси реабілітації в ірпінському центрі "NEXT STEP UKRAINE", завітав Антін Мухарський. Знаний громадський діяч і письменник відвідав захисників Української держави, поцікавившись методикою їхнього лікування та успіхами на шляху до одужання.

Для талановитого діяча української культури і мистецтва, представники реабілітаційного центру провели міні-екскурс по залу, де займаються Герої АТО / ООС. Від побаченого, а саме – від умов, у яких займаються хлопці, а також від нових і сучасних тренажерів, за допомогою яких бійці повертають втрачене здоров’я, Антін Мухарський був позитивно вражений.

І це зовсім не дивно! Адже, як відомо, схожого обладнання в Україні наразі не має, а тому "NEXT STEP UKRAINE" від Благодійного фонду "Revived Soldiers Ukraine" ("Відродження Захисників України") по праву можна вважати унікальним закладом такого типу.

Не менш приємним для актора, співака, письменника видалася зустріч із воїнами АТО / ООС в будинку, який керівництво фонду орендує для воїнів за благодійні внески небайдужих громадян.

Зокрема, засновник мистецької платформи "Український культурний фонд" Антін Мухарський мав змогу поспілкуватися з тими, хто донедавна в ряді інших воїнів відвойовував від загарбників рідну Українську землю.

На знак своєї пошани і поваги до тих, хто з мужністю став на захист Батьківщини, Антін Мухарський презентував свою нову книгу "Карантин", уривки із якої зачитав хлопцям. Такі ж книги їх автор запрезентував АТОвцям, а на згадку про себе залишив свій автограф.

Як відомо, культура і мистецтво – це важливий елемент для відновлення сил, що особливо потрібно воїнам у реабілітаційному центрі "NEXT STEP UKRAINE". Саме тому періодично керівництво та колектив Благодійного фонду "Відродження Захисників України" періодично вдаються до організації культурно-мистецьких заходів, різноманітних зустрічей з цікавими людьми.

Ба більше, позитиву від такої зустрічі набралися не лише воїни АТО / ООС, але й сам гість – Антін Мухарський. Цікава та відверта розмова ще надовго залишиться в пам’яті, як приємний спогад про цю зустріч.

Принагідно нагадаємо, що на сьогодні в реабілітаційному центрі "NEXT STEP UKRAINE" проходять курси реабілітації 11 воїнів. Для кожного із них – це особливий період, адже за їхнє одужання борються чимало небайдужих людей, які роблять благодійні внески для цієї благородної місії. Серед тих, хто також може долучитися до цього процесу, можете бути і Ви. Для цього достатньо зробити свій внесок і підтримати того, хто ціною власного здоров’я захистив нас!

Назва підприємства/ВІДРОДЖЕННЯ ЗАХИСНИКІВ УКРАЇНИ БФ
Назва банку/JSC CB "PROCREDITBANK"
Код отримувача 42570069
IBAN Code UA503209840000026003210415587

Новость добавлена: 04.11.2020
Метки: болезнь, личности, медикаменты



Комментарии пользователей: "Антін Мухарський відвідав воїнів АТО в реабілітаційному центрі NEXT STEP UKRAINE"



Если вам есть что сказать об этом заведении, вы можете оставить отзыв в системе комментариев. Пожалуйста, оставляйте только обоснованные отзывы, чтобы другие посетители, которым на данный момент интересна информация про компанию , смогли увидеть конструктивные мнения.

Чтобы прокомментировать , регистрация не нужна. Напишите свое имя, имейл (по желанию) и сам текст отзыва. Напоминаем, что отзывы по компании , которые будут необоснованными, с использованием нецензурной лексики и т.д. могут быть удалены модератором портала без уведомления автора.



Добавить комментарий ↑ в начало