Чому Філадельфія стала родзинкою паназіатської кухні

Суші - це десятки різноманітних страв, які вражають своїм відмінним смаком, великою кількістю кольорів та естетичністю. Серед них на особливу увагу заслуговує Філадельфія. Саме вона стала родзинкою паназіатської кухні, дала змогу популяризувати японську їжу по всьому світу. Пояснити причину популярності Філадельфії досить просто - такі роли мають справді багато переваг. 


Особливості та історія Філадельфії

Хоча в 70-80-х роках минулого століття японські ресторани зустрічалися в Європі та США повсюдно, паназіатська кухня була не надто поширена на закордонних столах. Смак норі та сирої риби відлякував місцевих гурманів. У зв'язку з цим майстри-сушисти почали трохи експериментувати з класичними рецептами. 
Один нью-йоркський кухар обожнював поєднання м'якого крем-сиру і лосося. Він вирішив використати таку комбінацію в урамакі - ролах назовні, які стали користуватися популярністю в той час. Смак так сильно припав до душі американцям, що вже скоро страву почали подавати по всьому світу.


Основні переваги страви


До причин популярності Філадельфії відносять:
- відмінний смак - крем-сир додає страві ніжних ноток; 
- привабливий вигляд - великий шматок тунця або лосося одразу впадає в око;
- багато морепродуктів - для приготування ролів беруть більше риби, ніж зазвичай, водночас вона знаходиться зовні, що дає можливість повністю розкрити її смак.


Як приготувати Філадельфію

Класичний рецепт приготування таких ролів виглядає так:
- круглий рис промиваємо, заливаємо водою у співвідношенні 1:1.25, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму і щільно накриваємо кришкою на 15 хвилин;
- рибу нарізаємо тонкими скибочками, готуємо огірок або авокадо;
- готуємо заправку із солі, цукру, оцту і води, виливаємо її в рис і акуратно перемішуємо;
- на половинку норі викладаємо рис, перевертаємо;
- посередині листа водоростей кладемо м'який сир, огірок і авокадо, загортаємо за допомогою рогожки;
- викладаємо зверху ролів рибу. 
Ну а найпростіший спосіб насолодитися Філадельфією - перейти на сторінку https://sumi.sushi-master.ua/menu/filadelfiya. Мережа ресторанів Sushi Master пропонує широкий вибір ролів з доставкою по Сумах. Телефонуйте за вказаним телефоном, завантажуйте додаток або оформляйте купівлю на сайті - у будь-якому разі ви вже незабаром зможете насолодитися найтоповішими суші в місті!


Новость добавлена: 18.02.2023
Метки:



Комментарии пользователей: "Чому Філадельфія стала родзинкою паназіатської кухні"



Если вам есть что сказать об этом заведении, вы можете оставить отзыв в системе комментариев. Пожалуйста, оставляйте только обоснованные отзывы, чтобы другие посетители, которым на данный момент интересна информация про компанию , смогли увидеть конструктивные мнения.

Чтобы прокомментировать , регистрация не нужна. Напишите свое имя, имейл (по желанию) и сам текст отзыва. Напоминаем, что отзывы по компании , которые будут необоснованными, с использованием нецензурной лексики и т.д. могут быть удалены модератором портала без уведомления автора.



Добавить комментарий ↑ в начало