Кращі ідеї для прогулянки у Києві

Кращі ідеї для прогулянки у Києві

Багато киян та гостей столиці чудово знають, які місця є дійсно популярними і які варто відвідати хоча б раз. Хоча ні для кого не секрет, що туристичні маршрути відомі усім і вже далеко не кожен хоче гуляти саме там. Тож якщо ви не знаєте, де погуляти в Києві, то вам точно варто зануритись у світ цікавих вражень від bodo. Адже там ви знайдете багато оригінальних місць в нашій столиці, в яких ви ще не були і які точно варто відвідати. Ну а про деякі з цих локацій ми і розкажемо вам далі більш докладно.


Індивідуальна екскурсія в штольню

Кожен чув про це загадкове місце, але далеко не кожен розуміє, як воно саме виглядає. На вас чекатиме спуск у найглибший та найдовший багатоярусний лабіринт міста, під час якого вас супроводжуватиме досвідчений гід. Там ви зможете побачити різноманітні галереї, системи виведення води, гігантські шахти та колодязі. Навіть не сумнівайтеся, така екскурсія точно сподобається вам та вашим друзям.


Парк розваг Galaxy

Якщо ви хочете розважитись і відволіктись від усіх проблем, то вам точно варто звернути свою увагу саме на цей сертифікат. Адже він дасть вам змогу відвідати величезний парк розваг, який складається з зони батутів, різних атракціонів, дзеркального лабіринту, vr-ігор, ігрових автоматів і багато усього іншого. У цьому місці ви точно не будете сумувати і гарно проведете час зі своїми близькими!


Прогулянка на конях для двох

Якщо ви хочете влаштувати для своєї другої половинки чудове романтичне побачення, то вам точно варто звернути свою увагу саме на цей варіант. Разом ви зможете проїхатись на конях буде гарною місцевістю, і не тільки насолодитись самою прогулянкою, а ще й подивитись гарні краєвиди Києва.


Екскурсія “Секретний Київ”

Навіть якщо вам здається, що ви встигли побувати в усіх визначних місцях столиці, така екскурсія здатна вас приємно здивувати і показати вам Київ з іншої сторони. На вас чекатиме піша прогулянка з гідом, під час якої він розкаже вам багато старовинних легенд, а цікавих фактів про ті чи інші популярні місця, так що подібне проведення часу буде для вас дійсно пізнавальним.


Контактний зоопарк

Якщо ви та ваші друзі любите тварин, то саме час вам відвідати контактний зоопарк. Адже тут ви зможете не тільки подивитись як поводяться ті чи інші тварини, а ще й погладити їх або навіть взяти на руки. Крім того, ви зможете зробити багато гарних фото на згадку, так що подібне проведення часу ви точно ще довго не забудете!


Музей фотоілюзій

Навіть якщо вам здається, що ви не є фанатом музеїв, таке місце вам точно варто відвідати хоча б раз у житті. Адже тут зібрані не якісь дивні експонати, а представлені різноманітні локації з 3D картинами. Ви зможете зробити дійсно оригінальні фото і вразити ними всіх друзів у своїх соціальних мережах.

З усіх запропонованих нами варіантів ви можете обрати одну або декілька ідей і провести свій вільний час дійсно цікаво та насичено!

Коментарі користувачів: "Кращі ідеї для прогулянки у Києві"



Если вам есть что сказать об этом заведении, вы можете оставить отзыв в системе комментариев. Пожалуйста, оставляйте только обоснованные отзывы, чтобы другие посетители, которым на данный момент интересна информация про компанию , смогли увидеть конструктивные мнения.

Чтобы прокомментировать , регистрация не нужна. Напишите свое имя, имейл (по желанию) и сам текст отзыва. Напоминаем, что отзывы по компании , которые будут необоснованными, с использованием нецензурной лексики и т.д. могут быть удалены модератором портала без уведомления автора.



Добавить комментарий ↑ в начало


Послуги: статті та поради

Химчистка детской одежды

Каждый ребенок любит играть в «пароход» по лужам (причем, чем больше брызг грязной воды от «парохода», тем лучше), копаться в мокрой песочн...

Как выгодно воспользоваться услугой такси межгород

Зачастую такси требуется не только для поездок в пределах города, но и по области. Например, корпоративное сопровождение загородного пикника...

Комплекс услуг при квартирном переезде «под ключ»

Переезд — это не просто смена места жительства, но и серьезное испытание, требующее большой подготовки, сил и времени...

Выбираем химчистку в Киеве

Купили дорогую дубленку и боитесь сдавать ее в химчистку? Следуя нехитрым советам по подбору химчистки, вы не только качественно почистите ...

Послуги на Link.ua:

Культурно-развлекательный центр "Вітаю"

12 лет на рынке праздничных услуг Центр "Вітаю"!...

Авторское ателье Елены Королевой

Авторское ателье "Елены Королевой" на рынке моды более 20 лет. За это время создано ателье, где работают профессионалы высокого уровня....

Адвокат Орест Шевчук

Консультации и разъяснения по правовым вопросам, составление заявлений, жалоб и других документов правового характера, осуществления представительства в суде, д...