Як обрати іграшку для котика

Як обрати іграшку для котика

Нарешті це сталось – ви завели домашнього улюбленця і тепер плануєте не лише правильно його виховати стосовно правил поведінки у квартирі, а й забезпечити малечі правильний та цікавий розвиток до дорослого стану. Для забав кошеняти якнайкраще підійдуть спеціальні іграшки, які можна купити готові або зробити самостійно. Дізнатися більше про створення забавок для котиків можна тут: blog.comfy.ua, ми ж поговоримо про вибір вже готового виробу для кошенят.


Імітація мишки.

Найприроднішою іграшкою для кошенят з позиції еволюційного розвитку є імітація їх природного способу живлення: невеликих гризунів. Багато хто з нас в дитинстві бавився з котиком, прив’язуючи щільно намотаний клубок кольорового паперу на майже непомітну нитку. Оскільки котик не бачить самої нитки, такий виріб є для нього самодостатнім, а шляхом постійних ривків руками з динамічною амплітудою моток повністю імітує рухи дрібних тваринок.

На сьогодні існує величезна кількість та видовий асортимент іграшок для котів, що виготовлені за тим само принципом. Це можуть бути м’які іграшки у формі мишки, майже невагомі конструкції з пір’їнок чи комбіновані вироби з різних матеріалів. Всі ці іграшки об’єднує загальна мета – спонукати кошеня до активного забавляння іграшкою, тим самим виключаючи нудьгування тваринки без інших кошенят.

Окрім того, активні ігри з улюбленцем витрачають його сили на ігри, а отже, на шкоду у котика буде менше часу, сил і натхнення. Чим більше власник бавиться з кошенят, тим менше шкоди спричиняє тваринка, нудьгуючи без розваг.


Нескінченні конструкції.

Ще одною забавою для кошенят є будь-які елементи побуту чи спеціально створені іграшки, що можуть розкручуватись нескінченно. Гарним прикладом таких іграшок для тварини є клубок товстих ниток, рулон туалетного паперу, новорічний «дощик» з ялинки тощо.

Є багато рекомендацій в мережі, як може бути створена іграшка для кота власноруч за таким принципом. Можна використати цупкий папір, нарізати смужки картону або побудувати цілий будиночок з пакувальних матеріалів по типу гофро-тари.

До речі, гофрокартон є ідеальним матеріалом для різноманітних виробів під потреби домашнього улюбленця, адже:

  • Нарізаний тонкими стрічками, гофрокартон є чудовою іграшкою для кошеняти і при цьому не розлітається на дрібні шматочки, що значно спрощує процес прибирання після ігор.
  • Саме з цього матеріалу виходять найкращі дошки-дряпки для котиків. У більшості випадків наявність вертикальної дряпки з гофрокартону вберігає оббивку диванів і крісел від улюбленої забави котів – точіння кігтиків.
  • Гофрокартон не лише неймовірно дешевий матеріал, його цілком просто отримати безкоштовно, адже більшість великих коробок для транспортування створені саме з таким прошарком паперу.

Які іграшки для котів краще не купувати.

В першу чергу забава для кошеняти має бути безпечною як для тваринки, так і для оточення. Не варто купувати іграшки з токсичних або алергенних матеріалів у складі конструкції: пластику з сильно вираженим неприємним запахом, пір’ям невідомого походження, а також іграшку з їстівними елементами.

Окрім того, не обирайте вироби, що містять елементи поліетилену, гумки та інші складові, що можуть призвести для удушення або інших травм у котика в процесі активної гри.

Комментарии пользователей: "Як обрати іграшку для котика"



Если вам есть что сказать об этом заведении, вы можете оставить отзыв в системе комментариев. Пожалуйста, оставляйте только обоснованные отзывы, чтобы другие посетители, которым на данный момент интересна информация про компанию , смогли увидеть конструктивные мнения.

Чтобы прокомментировать , регистрация не нужна. Напишите свое имя, имейл (по желанию) и сам текст отзыва. Напоминаем, что отзывы по компании , которые будут необоснованными, с использованием нецензурной лексики и т.д. могут быть удалены модератором портала без уведомления автора.



Добавить комментарий ↑ в начало


Магазины: статьи и советы

Виды деревянных окон

Классические деревянные окна, которые устанавливали в старых домах в прошлом веке, возможно, и были функциональными, но надежными и герметич...

Как высушить белье безопасно и экономно: сушильные машины AEG

Вещи после стиралки, несмотря на интенсивный отжим, остаются влажными и требуют финальной сушки. Именно этот этап вызывает массу неудобств....

Лапочка-шапочка: выбираем зимний убор

Шапку носить в холода просто необходимо: так сохраняется тепло для сосудов и волосяных луковиц. Хотя большинство девушек интересует исключит...

Capobianco - люксовая итальянская одежда в стиле спорт-шик и кэжуал

Хотя бренд появился на модных радарах лишь в 2008 году, его создатель, Марко Лоренци является портным в четвертом поколении известной семьи ...

Магазины на Link.ua:

Салон красоты "Линда"

Салон Линда всегда для Вас! Каждый найдет у нас свою услугу! Наш приоритет - гарантированное качество за доступную цену. Мы влюблены в свою работу и стараем...

Бутик итальянской одежды "Oblique creations"

OBLIQUE - это гармония Вашего уникального СТИЛЯ ! Коллекция OBLIQUE Весна-Лето 21 - удивляет, переплетая в новой коллекции роскошь и повседневность. Колле...

Интернет-магазин стройматериалов "Тривита"

В интернет-магазине строительных материалов Тривита Вы сможете купить любой материал вне зависимости от того, являетесь ли Вы крупным застройщиком, или же Вам н...