Відкрито набір на осінній навчальний семестр для дорослих!

Вже давно відомо, що знання іноземних мов – це необхідна основа успіху в сучасному світі! Володіння іноземною мовою безпосередньо впливає на рівень заробітної плати, можливість подорожувати та працювати за кордоном. Тож, приєднуйтесь до нас просто зараз – не відкладайте нові можливості на потім!

У нас авторська програма викладання розроблена на основі 25-річного досвіду.

Ми підлаштовуємо наші заняття для кожного рівня мови, що дозволяє почуватись максимально комфортно на уроках.

Наші викладачі роблять все, щоб процес навчання був цікавим, насиченим та ефективним. А на заняттях ми використовуємо навчальну літературу від найкращих видавництв!

У нас Ви можете опанувати одну з трьох найпопулярніших мов світу: - Англійська для дорослих - Німецька для дорослих - Польська для дорослих

Також у нас Ви можете займатись за спеціальними програмами які дозволять опанувати мовою у вузьких спеціалізаціях (бізнес, маркетинг, медицина, технічні напрямки та ін.)

Ви можете займатись як у групах так і індивідуально. Ціни Вас приємно здивують, а зручність розташування офісів звільнить від необхідності витрачати багато часу на дорогу.

Для Вашої зручності та економії часу Ви можете обрати Онлайн навчання. Такий формат дозволить Вам вивчати мову з будь-якої точки світу!

Деталі тут: https://www.osnovy.kiev.ua/ua/news/ukr-vidkrito-nabir-na-osinnij-navchalnij-semestr-dlya-doroslih.html

Подробнее: Образовательный центр "Основы"
Новость добавлена: 17.08.2020
Метки: обучение, рынок образования



Комментарии пользователей: "Відкрито набір на осінній навчальний семестр для дорослих!"



ip: 212.80.52.#
iamcool
24 сентября 2020 13:03 #

Клааасс, хотела бы тоже сходить


Добавить комментарий ↑ в начало