Анестезія під час вагітності, або як лікувати зуби при надії?

Прекрасний період вагітності, готує майбутнім матусям не лише безліч приємних моментів, а й небажаних сюрпризів. Часто з кожним місяцем, у вагітної жінки змінюється гормональний фон, виснажується мінеральний запас, і як наслідок виникають проблеми в ротовій порожнині.

Дехто стверджує, що не можна лікувати зуби під час вагітності і в ситуаціях, коли іншого виходу не знайти – відважується на втручання без анестезії, зазнаючи біль і страх.

Чи можна лікувати зуби під час вагітності?

Спеціалісти стоматологічного центру, просто одноголосно стверджують – «можна і навіть потрібно», хоча краще пролікуватися ще в період планування. Однак, якщо проблема з'явилася під час виношування дитини, немає перешкод до її усунення, навпаки - відкладання лікування на потім може вилитися в серйозне запалення і великі збитки.

Чи можна використовувати знеболюючі засоби при лікуванні зубів?

Просте лікування захворювання зубів можна розпочинати, як на другому так і на третьому триместрі вагітності, а от складні стоматологічні заходи краще відкласти на середину вагітності, проте тут все залежить від індивідуальності випадків.

Кожна вагітна жінка, повинна знати та розуміти, що більшість сучасних анестетиків не шкодять дитині. Знеболюючі препарати діють лише в певній області та не проникають глибоко в тканину, в тому числі – кровоносну систему. В результаті, попадання будь - яких хімічних речовин в плаценту, чи до малюка – повністю виключені.

До того ж, медикаменти, які використовують стоматологи "ДенТектум" при лікуванні вагітних, мають знижений рівень і вміст судинозвужувальних засобів, тому як і дитина, так і мама не буде відчувати дискомфорту і нестачі поживних речовин, а навпаки - анестетики дозволяють знизити стресові відчуття та побороти страх перед інструментами стоматолога.

Використання анестезії під час лікування вагітних в стоматологічному центрі «ДенТектум»

Анестезію, для лікування зубів та інших захворювань ротової порожнини в період вагітності, спеціалісти клініки, підбирають індивідуально і з урахуванням особливостей організму вагітної жінки.

Наші стоматологи, як ніхто розуміють, що для майбутньої мами найголовніше - це зміцнити своє здоров'я, здоров'я своїх зубів, тим самим подбати про ще ненароджену дитину.

У стоматологічному центрі "ДенТектум" лікарі підберуть для вас найбільш оптимальні препарати для знеболювання, тому ви можете бути абсолютно впевненими в особистій безпеці та в захисті свого майбутнього малюка.

Довіряйте професіоналам та обирайте найкраще для себе та для вашого малюка!

Коментарі користувачів: "Анестезія під час вагітності, або як лікувати зуби при надії?"



Если вам есть что сказать об этом заведении, вы можете оставить отзыв в системе комментариев. Пожалуйста, оставляйте только обоснованные отзывы, чтобы другие посетители, которым на данный момент интересна информация про компанию , смогли увидеть конструктивные мнения.

Чтобы прокомментировать , регистрация не нужна. Напишите свое имя, имейл (по желанию) и сам текст отзыва. Напоминаем, что отзывы по компании , которые будут необоснованными, с использованием нецензурной лексики и т.д. могут быть удалены модератором портала без уведомления автора.



Добавить комментарий ↑ в начало


Медицина: статті та поради

Почему опасно не лечить молочницу?

Зуд жжение, неприятный запах и выделения, дискомфорт и проблемы в интимной сфере – далеко не полный перечень последствий вольного поведения...

Вся правда про холестерин

Его считают главным врагом для сосудов, сердца и печени. Всю правду про холестерин: так ли он опасен и самые распространенные мифы о нем рас...

Препарати від псоріазу: що потрібно знати під час вибору

Псоріаз – неінфекційне хронічне захворювання шкірних покривів, яке проявляється у вигляді червоних плям, що лущаться, зі сріблястими лусочка...

Государственная стоматология – стоит ли обращаться?

Стоматология в Киеве представлена более чем хорошо – в столице успешно функционирует свыше 200 клиник и частных стоматологических кабинетов,...

Медицина на Link.ua:

Стоматологическая клиника "Дент Студия"

Более 10 лет стоматология "ДентСтудия" работает для всех и каждого, предлагая достаточно обширный спектр услуг. Предлагаем свои услуги в области лечения зубо...

Стоматологическая клиника "Денталком"

Наша клиника основана в феврале 1996 года! Мы по-прежнему любим свою работу, любим наших пациентов, любим учиться и хотим помочь тем, кто нуждается в нашей пом...

Стоматологическая клиника "Дарина-М"

"Дарина-М" работает в области стоматологии Киева более 10 лет. За это время сложился дружный и профессиональный коллектив. У нас работает профессиональный о...