Чи можна захистити власне житло від усіх ризиків

Кожна людина прагне якомога краще захистити своє нерухоме майно: квартиру, будинок, дачу та ін. З цією метою робить якісь дії: ставить металеві двері з кодовими замками, підключає сигналізацію, домовляється про цілодобову охорону. Але іноді забуває про один із найкращих способів захисту нерухомості — систему страхування. За умовами таких договорів передбачено, що в разі пошкодження будинку або квартири страхова компанія компенсує її власнику всі витрачені на ремонт кошти. І тоді не треба буде позичати гроші в родичів, знайомих, щоб навести лад у своїй квартирі.


Коли допоможе страхування житла

Цей вид страхового захисту передбачає компенсацію власнику поліса, якщо станеться один із наступних страхових випадків:

  • усе, що пов’язано з вогнем (пожежа, вибух газу, удар блискавки);
  • затоплення (у тому числі, якщо у сусідів прорвало труби);
  • будь-яка шкода, завдана внаслідок стихійного лиха;
  • пограбування та крадіжка.

Також є можливість застрахувати свою відповідальність перед сусідами. Тоді, наприклад, у разі затоплення квартири знизу компенсацію їм виплатить страхова компанія. Такий вид страхування нерухомого майна є особливо актуальним під час від’їзду на тривалий термін до іншого міста, країни.


Як застрахувати нерухомість та отримати компенсацію

Починати варто з перегляду сайту страхової компанії та обрання на ньому потрібної програми. Страхові компанії пропонують клієнтам різні варіанти. Наприклад, у СК «Країна» є три програми страхування нерухомості. Всі вони мають різну ціну та розмір франшизи.

Потім треба заповнити невеличку анкету з інформацією про себе та свою нерухомість і надіслати співробітникам компанії. Далі залишається переглянути пропозицію від них, сплатити за поліс та отримати документ на свою електронну адресу. Юридична сила цифрового варіанта точно така ж, як і оформленого на бланку. Отже, уся процедура страхування житла займає 8–10 хвилин.

У разі настання страхового випадку досить легко його зареєструвати. Для цього треба негайно зателефонувати до компанії та виконати вказівки оператора. Якщо все буде зроблено відповідно до отриманих інструкцій, ніяких проблем із виплатою компенсації не виникне. Середній термін отримання відшкодування за пошкоджену нерухомість в СК «Країна» — 10 днів.


Надійна страхова – запорука спокійного майбутнього

Обираючи страхову для оформлення договору захисту житла, не варто поспішати, щоб не потрапити на сумнівну фірму, яка просто заробляє на клієнтах гроші. Треба дуже уважно вивчити всю доступну інформацію про компанію, як-от звіти, рейтинги, відгуки клієнтів, та зробити свідомий вибір. До надійних страхових організацій в Україні належить СК «Країна», яка вже майже 30 років надає послуги клієнтам. За цей термін компанія досягла вагомих результатів: має 59 офісів по всій країні, 29 ліцензій на різні види страхової діяльності, займає 8 місце за рівнем виплат і є суто українською компанією. Оформивши договір із цією організацією, можна не турбуватися про своє фінансове майбутнє — воно під надійним захистом.

Коментарі користувачів: "Чи можна захистити власне житло від усіх ризиків"



Если вам есть что сказать об этом заведении, вы можете оставить отзыв в системе комментариев. Пожалуйста, оставляйте только обоснованные отзывы, чтобы другие посетители, которым на данный момент интересна информация про компанию , смогли увидеть конструктивные мнения.

Чтобы прокомментировать , регистрация не нужна. Напишите свое имя, имейл (по желанию) и сам текст отзыва. Напоминаем, что отзывы по компании , которые будут необоснованными, с использованием нецензурной лексики и т.д. могут быть удалены модератором портала без уведомления автора.



Добавить комментарий ↑ в начало


Житло, нерухомість: статті та поради

Покупка коммерческой недвижимости VS аренда

Если вы планируете запускать свой бизнес, вам предстоит очень много головной боли на начальных этапах. Это и расчет расходов, и поиск постав...

Чи можна захистити власне житло від усіх ризиків

Кожна людина прагне якомога краще захистити своє нерухоме майно: квартиру, будинок, дачу та ін. З цією метою робить якісь дії: ставить метал...

Цены-2009: гостиницы и отели

В 2009 году гостиницы сегмента эконом-класса, которые полностью зависят от городских коммуникаций, скорее всего, поднимут цены на гостиничны...

Охрана квартир в Киеве: безопасность, которую можно почувствовать с oib.com.ua

Пультовая охрана в вашем доме - это не просто кнопки, это ворота в мир комфорта и уверенности. Вы владеете контролем над вашим пространством...

Житло, нерухомість на Link.ua:

Отельно-ресторанный комплекс "Мисливський двiр"

"Мисливський двір" ("Охотничий двор") - здоровый отдых с изысканной трапезой Уик-энд за городом, в стороне от нескончаемых автомобильных пробок, потока спеша...