Арматура для трубопроводів: все, що потрібно знати

Зведення будь-якої будівлі починається з прокладання комунікацій. Для монтажу систем газо-, водо-, теплопостачання та каналізації потрібні трубопроводи, які складаються з труб та арматури. Компанія Армакс Груп спеціалізується на постачанні, реалізації та виготовленні різних видів запірної арматури, деталей трубопроводів, фланців, контрольно-вимірювальної апаратури. Компанія є прямим постачальником компенсаторів, вентилів, кульових кранів та інших деталей. Armax комплектує системи трубопроводів різних рівнів складності та пропонує все необхідне для цього.

трубопровідна арматура


Що таке трубопровідна арматура

Усі деталі, які використовуються у системах трубопроводів, щоб забезпечувати правильний потік робочої рідини без підтікання та аварій - це трубопровідна арматура. Компанія Армакс працює з усіма видами продукції. За допомогою деталей можна регулювати потік робочого середовища або зовсім його перекрити. До трубопровідної арматури належать:

  • Запірна арматура – крани, запірні заслінки, засувки.
  • Арматура для регулювання потоку – клапани (прохідні, прямі, кутові), змішувачі, регулятори тиску.
  • Запобіжна – забезпечує безпеку роботи трубопроводів при підвищенні тиску у системах.
  • Захисна – служить для повного відключення окремих ділянок труби при аваріях.
  • Контрольна – перевіряє тиск і температуру.
  • Розподільча – регулює потоки.

Системи трубопроводів монтують із металічних труб, тож знадобляться фланці, різьбові фітинги, фільтри та зворотні клапани. Також на сайті компанії можна замовити нержавіючий металопрокат – листи, кутники, труби, прути (круглі, квадратні, шестигранні). 


В чому переваги співпраці з Армакс Груп

Компанія має уже більше як тринадцять років досвіду роботи на українському ринку. За цей час Armax мала змогу укласти договори з прямими постачальниками всесвітньо відомих виробників з Туреччини, Словаччини, Польщі, Франції. Головні переваги компанії Армакс:

  • Великий асортимент виробів, призначених для монтажу усіх типів трубопроводів.
  • Швидке оформлення замовлень своїх покупців та відправка у той же день до місця призначення.
  • Професіональні консультації працівників команди для правильного вибору товару згідно з технічними умовами монтажу.
  • Тільки якісний товар з сертифікатами.
  • Асортимент товарів постійно оновлюється та розширяється.
  • Конкурентні ціни, доступні для споживачів та можливість купівлі по гуртовим цінам.
  • При сумі замовлення від 3 тис. гривень товар в межах міста доставляється безоплатно. Здійснюється доставка товару до покупців по всій території країни.
  • Швидке замовлення деталей – новинок у галузі.

Замовлення комплектуючих можна зробити на сайті компанії або по одному з телефонів, які указані на сторінці. Армакс Груп – надійний партнер, який пропонує тільки якісні товари для довготривалого використання. Більшість товарів успішно експлуатуються у різних сферах промисловості та житловому будівництві. Компанія працює для того, щоб усі споживачі мали можливість отримувати найкраще для своїх помешкань та об'єктів.

Коментарі користувачів: "Арматура для трубопроводів: все, що потрібно знати"



Если вам есть что сказать об этом заведении, вы можете оставить отзыв в системе комментариев. Пожалуйста, оставляйте только обоснованные отзывы, чтобы другие посетители, которым на данный момент интересна информация про компанию , смогли увидеть конструктивные мнения.

Чтобы прокомментировать , регистрация не нужна. Напишите свое имя, имейл (по желанию) и сам текст отзыва. Напоминаем, что отзывы по компании , которые будут необоснованными, с использованием нецензурной лексики и т.д. могут быть удалены модератором портала без уведомления автора.



Добавить комментарий ↑ в начало


Ремонт: статті та поради

Как выбрать сварочный стол в Украине

Сварочный стол имеет жесткую металлическую конструкцию, способствующую увеличению точности и безопасности сварочных работ. Потому важно выбр...

Для чего применяются трансформаторы тока

Важной составляющей электросетей и многих источников питания для электроприборов является трансформатор. Этот электромагнитный аппарат необх...

Обладнання для виробництва тротуарної плитки європейської якості

Використовуючи спеціальне обладнання для вібропресування, сьогодні виготовляють такі різновиди будівельно-укладальної продукції як тротуарна...

Альтернативні джерела тепла для батарей опалення

Хочете заощадити на опаленні та зробити свій внесок у збереження планети? Ця стаття розкриє революційні альтернативні джерела тепла для ваши...

Ремонт на Link.ua:

Студия ландшафтного дизайна "КрасаваДар"

Заказы принимаются круглогодично. Минимальная сумма заказа составляет 200.00грн Форма оплаты: предоплата на карточку приват банка или на расчетный счет. Д...