Допомога для біженців з зони АТО

З кожним днем ситуація на сході України загострюється, все більше мирного населення змушено покидати свої домівки, та шукати притулку в Центральних та Західних областях України.

Всі вони жили в атмосфері терору і насильства, без світла і води, вимушені були ховатися від бомбардувань.

Багато хто постраждав фізично, та всі без винятку отримали психологічний стрес.

БО "БФ "Заради дітей України" не залишається осторонь трагічних подій в історії нашого народу та до тисяч доль зневірених людей.

На сьогодні нам вдалося разом з Ржищівським будівельним технікумом (м. Ржищів Київська обл.), що прийняв участь в програмі фонду "Ми з тобою" та надав нам один зі своїх гуртожитків (№4) для того щоб ми могли поселити там біженців та постраждалих.

Гуртожиток дає можливість розмістити близько 130 осіб.

Тож якщо ви були змушені покинути рідну домівку, сім’ю та родичів, залишилися без документів та роботи, залишилися без даху над головою, хочете отримати тимчасовий чи постійний притулок, звертайтеся за контактами вказаними нижче.

Контакти:

- Алена (067) 508-2202, email: workhurd117@gmail.com

- Катя (067) 471-2332.


Новина додана: 13.11.2014
Мітки: помощь, Украина



Коментарі користувачів: "Допомога для біженців з зони АТО"



Если вам есть что сказать об этом заведении, вы можете оставить отзыв в системе комментариев. Пожалуйста, оставляйте только обоснованные отзывы, чтобы другие посетители, которым на данный момент интересна информация про компанию , смогли увидеть конструктивные мнения.

Чтобы прокомментировать , регистрация не нужна. Напишите свое имя, имейл (по желанию) и сам текст отзыва. Напоминаем, что отзывы по компании , которые будут необоснованными, с использованием нецензурной лексики и т.д. могут быть удалены модератором портала без уведомления автора.



Добавить комментарий ↑ в начало