Набір на новий навчальний рік для школярів вже розпочато!

Не гайте часу та зробіть вклад в майбутнє Вашої дитини вже зараз. Адже знання мов – це нескінченні можливості та основа успіху в подальшому житті!

У нас авторська програма викладання розроблена на основі 25-річного досвіду.

Ми підлаштовуємо наші заняття для кожного рівня мови, та під вік Вашої дитини, що дозволяє почуватись максимально комфортно на уроках.

Наші викладачі роблять все, щоб процес навчання був цікавим, насиченим та ефективним. А на заняттях ми використовуємо навчальну літературу від найкращих видавництв!

Ви можете обрати для своєї дитини: - Англійська для школярів (з 6 років) - Німецька для школярів (з 6 років) - Польська для школярів (3 10 років)

На наших курсах діти можуть займатись як в групах так і індивідуально. Ціни Вас приємно здивують, а зручність розташування офісів звільнить від необхідності витрачати багато часу на дорогу.

Також для Вашої зручності та економії часу Ви можете обрати Онлайн навчання. Такий формат дозволить Вашій дитині отримувати знання максимально безпечно.

Деталі тут: https://www.osnovy.kiev.ua/ua/news/ukr-nabir-na-osinnij-navchalnij-semestr-dlya-shkolyariv-vzhe-rozpochato.html

Детальніше: Образовательный центр "Основы"
Новина додана: 17.08.2020
Мітки: обучение



Коментарі користувачів: "Набір на новий навчальний рік для школярів вже розпочато!"



Если вам есть что сказать об этом заведении, вы можете оставить отзыв в системе комментариев. Пожалуйста, оставляйте только обоснованные отзывы, чтобы другие посетители, которым на данный момент интересна информация про компанию , смогли увидеть конструктивные мнения.

Чтобы прокомментировать , регистрация не нужна. Напишите свое имя, имейл (по желанию) и сам текст отзыва. Напоминаем, что отзывы по компании , которые будут необоснованными, с использованием нецензурной лексики и т.д. могут быть удалены модератором портала без уведомления автора.



Добавить комментарий ↑ в начало