Дизайн будинку в італійському стилі

Вишуканість, розкіш та водночас простота дизайну – це неймовірне поєднання італійського архітектурного стилю. М'які кольори та приємна фактура нагадують про казкову красу прибережної країни, яка також розкинулася на зелених гірських пасовищах, що рясніють виноградниками та оливковими плантаціями. Масивні декоративні аксесуари у вигляді ліпнини, колони та строгість фасаду – архітектурна візитна картка італійського стилю.

Основою для народження чудового італійського спрямування стала римська імперія, саме її антична культура (зокрема архітектура) стала підґрунтям для створення еклектики, розкоші та масивності декору. Також вагомий вплив на «класику» у дизайні будинку https://ionosfera.org/uk/dizajn-proekt-doma.html справила французька витонченість та вишуканість. Унікальністю італійської архітектури є її розвиток протягом багатьох століть, при цьому вона залишалася еталоном на кожному конкретному етапі, перетворившись на наші дні на канон стилю та естетичного смаку.

Щоб охарактеризувати італійський стиль, необхідно звернути увагу на деякі критерії, властиві саме йому:

Матеріали.

Використання природних матеріалів здатне підкреслити легку та розкішну красу вілли у навколишньому середовищі, причому це стосується як морського, так і степового особняку. Серед матеріалів можна виділити: дерево, камінь (мармур, травертин, граніт і т.д.), плитку (природних кольорів).

Дизайнерські особливості.

До таких «аксесуарів» можна віднести кронштейни, які підтримують потужні карнизи. Що стосується даху, то ця частина екстер'єру майже не видно, плоска і з широкою проекцією вона майже не помітна зблизька. Фрески також притаманні саме італійцям. Наша компанія має послугу 3D-візуалізації фасаду будинку з декором.

Колони.

Спочатку, як і будь-який каркасний елемент, колони грали роль підпірки будівлі (при цьому широко використовувалися при будові як релігійних будівель, так і житлових будинків), сьогодні вони мають переважно дизайнерське значення. Для ремонту або стилізації будівлі в класичному італійському стилі колони "встановлюють" виключно як віднесення до епохи правління монументального стилю.

Класика італійської будівельної манери.

Італійська традиція є невід'ємною частиною Середземноморського архітектурного стилю. Сучасні стилізовані будівлі постають у вигляді цегляних або кам'яних вілл з білими колонами, прикрашеними барковою пишною ліпниною біля основи та верхньої частини підпори. Одна або двоповерхова будівля – це основний варіант «каркасу» дизайну, акуратний черепичний дах (або імітація) також вважається складовим елементом італійського стилю.

Колірна та формена стилістика будівлі здатна гармонійно вписатися в будь-яке заміське середовище.

Комментарии пользователей: "Дизайн будинку в італійському стилі"



Если вам есть что сказать об этом заведении, вы можете оставить отзыв в системе комментариев. Пожалуйста, оставляйте только обоснованные отзывы, чтобы другие посетители, которым на данный момент интересна информация про компанию , смогли увидеть конструктивные мнения.

Чтобы прокомментировать , регистрация не нужна. Напишите свое имя, имейл (по желанию) и сам текст отзыва. Напоминаем, что отзывы по компании , которые будут необоснованными, с использованием нецензурной лексики и т.д. могут быть удалены модератором портала без уведомления автора.



Добавить комментарий ↑ в начало


Жилье, недвижимость: статьи и советы

Отдых в Одессе – где остановиться

С началом курортного сезона в Одессе начинается пик активности – базары, предлагающие подарки и сувениры на память, переполнены отдыхающими,...

Чи можна захистити власне житло від усіх ризиків

Кожна людина прагне якомога краще захистити своє нерухоме майно: квартиру, будинок, дачу та ін. З цією метою робить якісь дії: ставить метал...

Дизайн будинку в італійському стилі

Вишуканість, розкіш та водночас простота дизайну – це неймовірне поєднання італійського архітектурного стилю....

Стройки-новостройки в Донецке

Если проехать по Донецку, можно заметить, сколько было заморожено крупных проектов и сколько потерянных капиталов. Большой город кое-где «ук...

Жилье, недвижимость на Link.ua:

Отельно-ресторанный комплекс "Мисливський двiр"

"Мисливський двір" ("Охотничий двор") - здоровый отдых с изысканной трапезой Уик-энд за городом, в стороне от нескончаемых автомобильных пробок, потока спеша...